Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Tonight's episode is sponsored by: Saxlamari


Η ηλιθιότητα βλάπτει σοβαρά την υγεία.
Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι το τσιγάρο το παϊδάκι και το χαμπουργκερ είναι λιγότερα επιβλαβή στην υγεία σε σύγκριση με τα πολλά κιλά ηλιθιότητας που κουβαλάει ένας μέσος Ελληνας.

Και φυσικά δε θα σταθώ μόνο στην έρευνα. Θα σας δώσω μερικά παραδείγματα που όλοι λίγο πολύ συναντάμε στη καθημερινότητα μας. 

Και πείτε μου μετά αν θα θέλατε να ξεκινήσετε τους ΠΑΦους ή όχι. 


Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι αν δεν σπουδάσεις σε Πανεπιστήμιο δεν θα έχεις το εισιτήριο για μια καλή σταδιοδρομία στη ζωή σου. Να σημειώσω ότι οι Bill Gates, Steve Jobs, Mark Zuckerberg και πολλοί άλλοι δεν είναι/ηταν αποφοιτοι κολλεγίων. Ετσι απλα το είπα... τυχαιο τελείως.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΓΑΜΑΕΙ - ΔΕΝ

Υπάρχουν οδηγοί που αν σταματήσεις μπροστά σε διάβαση για να επιτρέψεις την διελευση των πεζών θα σου κορνάρουν για να σε βρίσουν που τόλμησες και επέτρεψες να περάσει ο καψερός αντι να συνεχίσεις να πας στη δουλειά σου. 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο Κ.Ο.Κ. - ΔΕΝ

Υπάρχουν ανθρωποι που νομίζουν ότι μαζί με τον Θεο/Δημιουργό/Εξωγηινους/Chuck Norris/Steven Seagal/Tom Cruise ή ότι άλλο δημιούργησαν το σύμπαν. Βεβαια πρακτικά απλά είναι μανατζερ σε μια εταιρεια σε μια μικρή χώρα και μένει σε ένα διαμέρισμα 100 τετραγωνικών σε ένα στενό κάπου στην Αθήνα.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΕΙΜΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΜΑΖΙ - ΔΕΝ

Υπάρχουν γυναίκες που απορρίπτουν άντρες γιατί δεν είναι όμορφοι και πλούσιοι. Οι ίδιες βέβαια αν τις δεις το πρωι σε φαση "μόλις σηκώθηκα απο το κρεββατι" δε θα ξέρεις απο που να φυγεις! Και μένουν και σε ενοίκιο και δεν εχουν και προίκα!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ - ΔΕΝ

Υπάρχει άνθρωπος που τον καλείς στο σπίτι σου με όλη σου την καρδιά και όταν του προσφέρεις φέτα Δωδώνη από τον Σκλαβενίτη αρχίζει και φωνάζει για το πόσο μέγα λάθος είναι αυτό και τι χάλια πράγματα αγοράζεις! 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΦΕΤΑ ΔΩΔΩΝΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ 8ο ΑΜΑΡΤΗΜΑ - ΔΕΝ

Υπάρχει άνθρωπος που αν τον ειρωνευτείς θα γίνει ΚΟΛΑΣΗ. Αν βέβαια ειρωνευτεί εκείνος εσένα... εσύ απλά δεν είσαι σε θέση ούτε και σε ίσο κοινωνικό status να τον ειρωνευτείς γιατί πάλι θα γίνει ΚΟΛΑΣΗ. 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΚΟΛΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ - ΔΕΝ

Υπάρχουν άνθρωποι που αν σε δουν σιωπηλό μπορεί να σε θεωρήσουν βλάκα. 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΝΑ ΜΙΛΑΣ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΑ - ΔΕΝ

Υπάρχουν άνθρωποι που αν σε δουν με κουστούμι μπορεί και να σε Θεοποιήσουν. Αν συνοδεύεται και απο laptop και μανικετόκουμπα τότε σίγουρα είσαι ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ - ΔΕΝ

Υπάρχουν ακόμα ψηφοφόροι που ψηφίζουν παραδοσιακα το ΚΟΜΜΑ (οτι να ναι αυτο, δεν εχει σημασια) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ και πρεπει να το στηρίξουν! Μη μιλήσω για τη πρόσφατη ΨΟΦΟφορία για την αρχηγία του ΜΠΑΤΣΟΚ (πρακτικά τρώς μια Κυριακή όρθιος και δίνεις 2 ευρώ για τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ - απολυτα λογικό)
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ - ΔΕΝ

Υπάρχει άνθρωπος που βγάζει 5000 ευρώ το μήνα και δεν γνωρίζει πόσο κάνει ένα κιλό πατάτες ή ένα εισιτήριο λεωφορείου. Κατα τα άλλα γνωρίζει την αγορά και είναι βέβαιος ότι οι απολαβές των υφισταμένων (πρακτικά αυτών που κάνουν ΟΛΗ τη δουλειά και ΔΕΝ υπερβαλω) ειναι αναλογες των καθηκοντων τους.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ MANAGER - ΔΕΝ

Υπάρχει άνθρωπος που αν δεν ξέρει κάτι κάνει πως ξέρει. Πως γίνεται αυτό; Ποτε δε μπορεσα να το κάνω εγώ. Προδίδομαι από την έκφραση του προσώπου μου. 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ - ΔΕΝ


Λοιπον; ΠΑΦο κανείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: