Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

Η μεγαλοκοπέλα

Είναι saxlamariou φαϊνότερο ότι η μεγαλοκοπέλα είναι μια μεγάααλη κοπέλα.
Από την δική μου ματιά θα προσπαθήσω να αποτυπώσω το φαινόμενο αυτό. 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ;
Ρώτα την ηλικία της. 
Αν σου πει "μια γυναίκα ποτέ δεν αποκαλύπτει ποτέ την ηλικία της" είναι φφφως φφφφανάρι ότι έχεις πέσει σε τέτοια. 
*ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ
Η μήτρα της έχει πέσει στο πάτωμα και οι ωοθήκες της φωνάζουν "έλεος, βγάλτε μας απο δω μεσα!"

ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
Η μεγαλοκοπέλα είναι παντού.Ζει και αυτή ανάμεσά μας. Κάνει άνετα παρέα με τον Χριστοπαναγή και τον Σηκωγιακά γιατί έχουν κοινό χαρακτηριστικό την ματαιοδοξία. Απλά κανένας τους δεν το ξέρει. 

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΜΑΛΛΙΟΥ
Στατιστικά μόνο και μόνο -και όχι γιατί έχω κάτι με τις ξανθιές και μιλάω σοβαρά- το κυρίαρχο χρώμα είναι το ξανθό. Το ξανθό όμως που απο τις πολλές βαφές κάνεις μεγάλη προσπάθεια να το χαϊδέψεις γιατί πάντα έχεις τον φόβο μη σου μείνει καμμία τούφα στο χέρι. 
Οποτε εσείς πρόστυχοι άντρες όταν την έχετε στα τέσσερα μη σας περάσει καν απο το μυαλό να τραβήξετε μαλλί για να επιταχύνετε την εκσπερμάτωσή σας. Αρκεστείτε στον ζαρωμένο της κώλο. Θα τελειώσετε και έτσι κάποια στιγμή. Αν δείτε ότι αργείτε... κλείστε τα μάτια και σκεφτείτε την κόρη της.
Οσο για το πρόσωπο... έχει δοκιμάσει όοοολες τις κρέμες του φαρμακοποιού της. Αφού ο καψερός κάθε φορά που μπαίνει στο φαρμακείο της έχει έτοιμο stand για αμεση εξυπηρέτηση!

ΤΙ ΦΟΡΑΕΙ; 
Οτι φοράει και η 16χρονη κόρη της. Οτιδήποτε όμως. Το κακό είναι βέβαια ότι η χαλαρότητα του δέρματος σε κώλο, βυζιά, χέρια, πατσοκοιλίτσα δεν επιφέρει το ίδιο ωραίο θέαμα όμοιο με της κόρης της που είναι μπουμπούκι. 
Βάζω στοίχημα ότι οι άντρες που βλέπουν την μεγαλοκοπέλα αυτή και της κάνουν καμάκι, κοπλιμέντα, της τον φοράνε μέσα ή ότι άλλο... trollιάζουν και το κάνουν επίτηδες για να γελάνε μετά οι γαμήκουλες μεταξύ τους. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ:
Να ξυπνήσει μια μέρα και να μην της πει κανένας πόσο όμορφή και νέα φαίνεται!

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΟΒΟΣ
Να μη γίνω ποτέ μεγαλοκοπέλα. Αν γίνω θα παρακαλούσα τον άντρα μου να με σκοτώσει και να πάρει και κάτι χωράφια χέρσα και αρκετά στρέμματα ελιές που έχω στο χωριό. Προίκα. 


2 σχόλια:

Afrikanos είπε...

Α, μετά Θάνατον είναι η προίκα σου?!?!?!

Τς τς Τς...

(πες διεύθυνση και ώρες που θα σε βρω :) "αντρική αλληλεγγύη" ;) )

Saxlamari είπε...

πριτς