Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

Προς Κορινθίους v2.0

Γεια.


Το ποστ αυτό θα αποτελέσει την δεύτερη βερσιόν της επιστολής αυτής.
Η αρχική ήταν αυτή του Αποστόλου Παύλου ο οποίος πρέπει να ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος διαβάζοντάς τον.
Αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.
Τα γραπτά μπορεί να μένουν αλλά δε σημαίνει ότι παρουσιάζουν τα γεγονότα όπως πραγματικά ήταν. Εδώ διαβάζουμε για μια είδηση και για να πειστούμε ότι είναι όντως αληθινή πρέπει να ανατρέξουμε σε δεκάδες πηγές ενημέρωσης στο ίντερνετ. Δείτε για παράδειγμα ΕΔΩ. Για να διασταυρώσετε τα ιστορικά αυτά γεγονότα δεν ανοίξατε τουλάχιστον ένα wikipedia; Ε, αυτό εννοώ.


Η βερσιόν αυτή δεν αναφέρεται στην αγάπη. Όσα είπε είπε (βλ. Προς Κορινθίους v1.0)... μη λέμε πάλι τα ίδια.
Η βερσιόν αυτή έχει μόνο κατσάδιασμα. Άντε γιατί κανένας δε σας έχει Κασιδιαρίσει μέχρι τώρα.

Eίναι πολλά τα θέματα προς αναφορά.
Τι; Δεν ξέρετε;
Πάρτε το αυτοκίνητο σας. Οδηγήστε στην άθλια άσφαλτο της Αθηνών-Κορίνθου και αφού έχετε ρίξει Χριστοπαναγίες καθ οδόν γιατί ο οδηγός πίσω σας με το τούρμπο-φουλ-ζαντινάτο-με-μπλιμπλίκια-να-αναβοσβήνουν αμάξι σας άναψε τα μεγάλα φώτα ... έχετε φτάσει στον προορισμό σας. Την διώρυγα της Κορίνθου.
Παρκάρετε εκεί στα σουβλάκια, πάρτε μια καρέκλα και παρατηρείστε τους περαστικούς ντόπιους Κορίνθιους.Προς Κορινθίους v2.0


Βρε ηλίθιοι και PANηλίθιοι.
Βρε κουτοπόνηροι! Ο σκύλος μοιάζει πιο πολύ με αλεπού απ' όσο εσείς.
Η τελευταία τρύπα του ζουρνά είναι ο καλύτερος Κορίνθιος.
Και αυτή είμαι εγώ κατά το ήμισυ. Αναρωτιέστε γιατι; Πφφφφφ
  • Γιατί είμαι Γαμάτη.
  • Γιατί έχω την άλλη μισή καταγωγή από τας Σέρρας όποτε σώνομαι λίγο. Άααααλλος αέρας μετά τα Τέμπη αγάπη μουουουου!

#1
Δε χρειάζεται να κρύβετε την σχέση σας. Δε θα σας πάρουμε το ταίρι. Ούτε θα σας κατακρίνουμε. Εχετε απλά μια σχέση και ζμπρώχνετε, σιγά το αμάρτημα.  Άλλωστε ότι κάνετε στα κρυφά δε το κάνετε και στο κρεββάτι μας δα! Οι ελιές και τα αμπέλια στη Κορινθία έχουν αναστενάξει! Ενδέχεται το λάδι και το κρασί εκτός από λιπάσματα και ορμόνες να έχουν και ίχνη αντρικού σπέρματος. ΟΚ. Η κορινθιακή σταφίδα όμως απλά "γαμάει".  Και το λάδι επίσης.

#2 
Αφού έχετε επισημοποιήσει την σχέση σας με "λόγο" με παπά και βέρες... είστε έτοιμοι να βγείτε στα Κορινθιακά πέριξ άφοβα! Εσείς όμως το παρακάνετε! Παντού μα παντού μαζι; Αυτοκόλλητοι; Και εμείς αγαπήσαμε δεν κάναμε έτσι! Το γυναικείο και το αντρικό μπερμπάντημα μεμονωμένα είναι ιερό, υγιές και αναγκαίο στην καθημερινότητά μας. Ααααααασε που αν δείτε παντρεμένη/ο μόνο να είναι ασυνόδευτη/ος αμέσως με τον κακό τον λόγο είστε έτοιμοι να κουτσομπολέψετε! Γες σερ. Βγήκα μόνη μου έξω γιατί μου αρέσει πολύ ο καφές του χωριού, γιατί θα μιλήσω με 2-3 ανθρώπους ουσιαστικά και θα γελάσω σιωπηλά με άλλους 50 που θα περάσουν από την καφετέρια. Σιωπηλό και συνάμα σαχλαμαρίστικο. Γέλιο γιατί υπάρχουν άνθρωποι όπου το επίπεδο σαχλαμάρας τους ξεπερνάει την ηλιθιότητα, τον τραμπουκισμό, την αγένεια και την κουτοπονηριά.

#3
Πέρα από τα αρβανίτικα κλαρινοτράγουδα μάθετε ότι υπάρχουν και χιλιάδες άλλα είδη μουσικής. Να. Δείτε ΕΔΩ.
Επίσης μάθετε ότι όποιος ακούει μεταλ μουσική είναι σατανιστής. NOOOOOOT

#4
Ποτέ μα ποτέ μην κάνετε πράγματα με το στανιό. Όπως το να πάτε όλο το σόι παρεάκι στην εκκλησία την Μ. Εβδομάδα το Πάσχα. Σαν να κατεβάζετε ομάδα να παίξετε σε τουρνουά βόλεϋ και όσο πιο πολύ είστε τόσο πιο πολύ εντύπωση θα κάνετε. Καλά...  μη μιλήσω για την νηστεία. Είστε ο μοναδικός λαός που ενώ νηστεύει φανατικά ... η Χριστοπαναγία πάει σύννεφο. Για αυτό πραγματικά -όση φαντασία και να έχω- δε μπορώ να δικαιολογήσω τέτοια συμπεριφορά.

#5
Σταματήστε να τραβιέστε Αθήνα για τα ψώνια σας και στηρίξτε την τοπική αγορά της Κορίνθου. Έχει και η Κόρινθος μαγαζιά με ρούχα. Αυτοί πως θα ζήσουν; Μόνο με τις ψευδείς αποζημιώσεις από τις πυρκαγιές; Ή από τους καΚΚόμοιρους τουρίστες που ήρθαν στην πόλη σας να θαυμάσουν την Ακροκόρινθο;

#6
Όσο για εσάς Κορίνθιοι επιχειρηματίες και υπάλληλοι εμπορικών καταστημάτων... μια σωστή και υγιής επιχείρηση απαιτεί ευγένεια, χαμόγελο και διάθεση για εξυπηρέτηση! Χαμογελάστε λοιπόν! Είναι αφορολόγητο!

#7
Αν βλέπετε ένα ζευγάρι μη ζηλεύετε τον άντρα που συνοδεύει την ωραία του γυναίκα. Αυτός ο άντρας έχει το κάτι που σίγουρα δεν έχετε εσείς και που κάνει αυτή τη γυναίκα να είναι μαζί του. Και τούμπαλιν. Τώρα αν εσείς δεν γαμάτε ή σαβουρογαμάτε... σας έχω την λύση. Κλικ ΕΔΩ. Και μόκο.

#8
Αν δείτε τον συγχωριανό σας να φτιάχνει σπίτι 250 τετραγωνικών μην αναρωτηθείτε που βρήκε λίρες. Απλά δούλεψε! Και δούλεψε ΠΟΛΥ. Και δεν χάλαγε τα λεφτά του στα κωλόμπαρα της Κορινθίας και των περιχώρων με Αλβανίδες ή Ελλ(ε)ηνίδες Μεγαλοκοπέλες. Ούτε έπαιζε χαρτιά.

#9
Την επόμενη φορά που θα δώσετε την ψήφο σας στην ΧΑ, ανατρέξτε στο παρελθόν ... στα τελευταία 20 εργασιακά σας χρόνια στα γόνιμα αυτά χωράφια που έχετε... και σκεφτείτε τι θα κάνατε χωρίς τα εργατικά χέρια των γειτόνων Αλβανών. Όταν όμως η Αλβανία σας δίνει το 12άρι στη Γιουροβίζιο πανηγυρίζετε. Σουρεάλ.

#10
Ο μη Έλλην τελικά είναι λιγότερο Βάρβαρος από εσάς. Και επειδή έχετε ξεχάσει........
Δείτε ΕΔΩ 
Δείτε ΕΔΩ
Δείτε και ΕΔΩ. Το τελευταίο ειδικά αποτελεί case study.

#11
Ο Ξυλούρης και ο Ρασούλης δεν είναι για τα δόντια σας. ΑΙΣΧΟΣ. 

#12
Το αυτοκίνητο λέγεται αυτοκίνητο. Όχι κούρσα. Μάθετέ το επιτέλους.

#13
Η ψήφος δεν είναι οικογενειακή υπόθεση. Ούτε παράδοση. Οπότε αν ο παππούς σας ψήφιζε Νέα Δημοκρατία και στη συνέχεια ο πατέρας σας Νέα Δημοκρατία (άνευ λόγου έτσι;) δεν είστε υποχρεωμένος να πάρετε την σκυτάλη. Βλ. εκκλησία #4


Άντε, επειδή κατά βάθος είμαι καλός άνθρωπος παραδέχομαι ότι:
  • Έχετε πολύ καλό κρασί.
  • Έχετε καλό λάδι.
  • Το ψωμί σας είναι θεσπέσιο. 
  • Οι χυλοπίτες με κόκκορα κοκκινιστό είναι εξαίσιες. Και αν τρίψεις από πάνω σπιτική μυζήθρα ο ουρανίσκος σου θα φτάσει σε οργασμό!
  • Όπως επίσης και το αρνί με πατάτες στο φούρνο ή αλλιώς ¨φουρνάτο" τα σπάει.
  • Η γουρουνοπούλα είναι το must φαγητό που πρέπει να φάει κανείς εκεί σε εσάς χώνοντας και τα δέκα δάχτυλα στη λαδόκολλα! Ωμό σκόρδο απαραίτητο σαν συνοδευτικό καθώς και ντομάτα γαρύφαλλο.


Αυτά τα λίγα. Τίποτα παραπάνω.


8 σχόλια:

SUPRNOVA bloggspot.com είπε...

Έγραψες πάλι σαχλαμάρα μου,τέλειο ήταν,το διαβάζω στη παραλία και γελάω σαν το χαζό!

Saxlamari είπε...

Δε βοηθάς εμάς που μπάνιο στον ιδρώτα μπαλκονάτοι

Saxlamari είπε...

Που ΚΑΝΟΥΜΕ μπανιο

ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ είπε...

@saxlamara

ta polla logia einai ftoxia .. h ellada exei iperplithismo .. kalo einai siga siga na pethanoun merikoi ilithioi na miothi kai h anergia kai na ayxithi h poiotita epikinonias kai zwhs.. an xekinisoume apo tin korintho emena prosopika den me xalaei katholou.

Saxlamari είπε...

@ΜΙΑΣΜΑ
Και γω τι καθομουν και εγραφα τούτο το πόνημα;
;)
Δε με χαλάει ούτε εμένα. Μονο την Saxlamarooikogeneia να την αφήσεις ήσυχη. Πρέπει να διαφυλάξουμε το DNA.
Μετά πάμε στους οξαποδώ. Τους Πυργιώτες.

ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ είπε...

@saxlamara

ee ntaxi den einai oloi kakoi ston pirgo... >_< ta perixora kanoun to kako onoma.

Katrin είπε...

Ωραίο ποστ.
Άσε που βρήκα και κάτι Λειβαδίτες εκεί μέσα ;)

Saxlamari είπε...

@Katrin. Ναι. 3 νύχτες γράψιμο για μισή Α4. ππφφφφφέλεος.